Comments from Work placement students


RosannaHello everybody, Hallo allemaal, mijn naam is Rosanna. Ik ben een Italiaanse studente uit Rome en ik doe momenteel een stage bij Camino Barcelona voor zes maanden.

Mijn tijd hier zal helaas eindigen over twee maanden en ik ben een beetje verdrietig, want het is een fantastische ervaring voor me geweest. Tijdens deze maanden, heb ik veel geleerd en ben ik betrokken geweest met een grote verscheidenheid aan werkzaamheden. Dit was onder andere: telefonische en schriftelijke verzoeken beantwoorden, studenten helpen aan de receptie, orders verwerken en culturele activiteiten organiseren. Mijn werkrooster is normaliter van 8:00 tot 16:00 op doordeweekse dagen, dus het voelt als een echte baan!
Elke dag had ik de mogelijkheid om in een multiculturele omgeving te werken met studenten vanuit de hele wereld en ik houd heel erg van het dagelijkse contact met mensen. Op hetzelfde moment werkte ik ook in een compleet Spaanse omgeving, dus ik kan elke dag mijn kennis van de Spaanse tal vergroten. Ik denk dat ik nu vrij goed Spaans kan spreken en ik voel me zelfverzekerd in alle soorten conversaties.
Ik ben heel erg blij dat ik de mogelijkheid had voor deze fantastische ervaring in Barcelona en ik denk dat het erg belangrijk is voor mijn toekomstige baan.

Ik heb nieuwe vrienden ontmoet, meer over Spanje geleerd en haar cultuur en tradities en ik vermaak me heel goed in Barcelona!

Het is jammer dat het als zo snel voorbij moet zijn, want ik vermaak me heel goed. Ik kan deze ervaring aan iedereen aanraden!

Bedankt, Camino!
Rosanna