Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona École espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.           

         Google Translate
Boeken / Prijzen
Contactinformatie
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78
08011
Barcelona
Spanje
CIF: B63558910

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag, van 09.00 ´s ochtends tot 20.00 ´s avonds
Op zaterdagen, zondagen en feestdagen van 10.00 ´s ochtends tot 18.00 ´s avonds

Vanuit Nederland en België
0034 93 467 85 85
Internationaal:
+34 93 467 85 85

E-mail info@caminobarcelona.com
Bel ons via Skype
Skype Me™!
Test Your Level
Test Your Level of Spanish
Meet the Team!
Camino Barcelona Team
Contact Details
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78, 08011
Barcelona
Spain
CIF: B63558910
+34 93 467 85 85
Email: info@caminobarcelona.com
Facebook Page
Camino Barcelona Spanish Language School's Facebook page
Call us on Skype
Skype Me™!

Superieure appartementen


De accomodatie:

Heb je geen zin om elke op en neer te reizen naar de school? En wil je verzekerd zijn van een accomodatie in het midden van het centrum?

Dan zijn deze appartementen de beste keuze voor jou! Onze on-site appartementen beschikken over alle faciliteiten en tevens geniet je van de vele voordelen die de school biedt bij on-site boekingen.

Wij hebben negen on-site appartementen die zich bevinden in het gebouw boven de school. Onze school bevindt zich op 10 minuten loopafstand van Plaza Catalunya dus je verblijft zeer centraal. Elk appartement biedt accomodatie aan 3 tot 5 studenten en heeft verschillende types kamers. Je deelt de keuken en andere gemeenschappelijke faciliteiten met de andere studenten in je appartement. Alle appartementen worden verhuurd aan studenten van onze school.

In de keuken is het mogelijk om thee of koffie te zetten, of een kleine snack voor jezelf klaar te maken. In het superieure verblijf in onze school, is het mogelijk om in een 1-persoonskamer, 2-persoonskamer (2 bedden), of in een ‘2-persoonskamer voor eigen gebruik’ te verblijven. Een verblijf in een ‘2-persoonskamer voor eigen gebruik’ betekent dat je een 2-persoonskamer zult hebben (welke veel groter is dan een 1-persoonskamer), helemaal voor jezelf.

Als je in een 2-persoonskamer (2 bedden) verblijft, dan kun je deze met een vriend delen, of de school kan een medestudent voor je regelen, om de kamer mee te delen.

Er zijn 2 badkamers op iedere 3 kamers in het studenten verblijf. Er zijn ook woonkamers, met flatscreen tv’s.

Er zijn ook kamers beschikbaar met privébadkamers, en veel kamers hebben een balkon. Er zijn zonterrasjes op het dak van het verblijf, waar studenten hun vrije tijd kunnen doorbrengen.

Ons studentenverblijf in het schoolgebouw is de perfecte keuze als je een accommodatie zoekt in het centrum van Barcelona, als je maaltijden voor je klaargemaakt wilt hebben, en als je niet iedere dag op en neer wilt reizen!

Internettoegang:

Gratis Wi-Fi internettoegang in iedere kamer

Locatie:

Het studentenverblijf bevindt zich in hetzelfde gebouw, boven de school.

Kamertype:

1-persoonskamers en 2-persoonskamers (gedeeld), en kamers met privébadkamers. Je kunt ook een ‘2-persoonskamer voor eigen gebruik’ nemen, waarbij je een 2-persoonskamer (vrij grote kamer) helemaal voor jezelf hebt.

Maaltijden:

Je kunt kiezen tussen ‘bed & breakfast’ of halfpension (2 maaltijden per dag).

Aankomst/vertrek:

Studenten betrekken de accommodatie meestal op de zondag voor aanvang van de cursus, en vertrekken op de zaterdag na afloop van de cursus. Het is echter mogelijk om een dag eerder aan te komen, of een dag later te vertrekken. Deze nachten zijn natuurlijk tegen extra kosten.

Sleutels:

Iedere student krijgt hun sleutels bij aankomst.

Aanbetaling:

Bij aankomst moet een aanbetaling betaald worden van 250 euro, voor evt. schade. Deze wordt aan het einde van je verblijf terugbetaald, mits er geen schade is veroorzaakt.

Opmerkingen:

(i) Het is normaal gesproken mogelijk voor vrienden, een getrouwd stel, of vriend/vriendin om een kamer te delen in het verblijf.
(ii) Beddegoed en handdoeken wordt verzorgd.
(iii) Het is mogelijk om een 2-persoonskamer te boeken als je alleen reist. De school zal dan een andere student bij je plaatsen, om de kamer te delen.Als je liever een grote kamer helemaal voor jezelf hebt, dan kun je een ‘2-persoonskamer voor eigen gebruik’ boeken.

Het is ook mogelijk om een privébadkamer te hebben.

Het superieure verblijf in onze school is recentelijk opgeknapt. Er zijn flatscreen tv’s in de woonkamers, en er zijn keuken waar je een warm drankje of snack voor jezelf klaar kunt maken.

Dit verblijf is een perfecte keuze als je een accommodatie zoekt van hoge kwaliteit, en dicht bij de school wilt wonen, in het hartje van Barcelona.

Het verblijf is ook erg populair voor de zonnige dakterrasjes, waar studenten kunnen ontspannen en vrienden kunnen maken.

Wij vinden het erg belangrijk dat studenten in een accommodatie worden geplaatst waar ze het naar hun zin zullen hebben. Neem dus gerust contact met ons op als je nog verdere vragen hebt.

Klik op deze link om de beschikbaarheid te controleren van de cursussen en accommodaties.Students in the Intensive Spanish Class Students Cultural activity - visiting Parque Guell with Spanish tutor Intensieve les met Anna Our students enjoying wine tasting activity with Pedro on school's roof terraces Our students on their weekend Trip to Cadaques our students visiting Bunker Carmel with Pedro Cooking Paella Class on the sun terraces Our students learning Spanish and enjoying their bicicle trip! Weekend Trip to Sitges Our students dancing Salsa on our school Roof-Terraces Students and the Spanish Teacher Fabian visiting champagneria Our students on their Golodrinas boat trip in Barcelona! Guided evening walk in Barcelona - every Sunday with Spanish Teacher

 Algemene Voorwaarden : Cookies : Privacybeleid : Contact : Sitemap
© 2021 Camino Barcelona 
Spaans leren in Barcelona : Accommodatie in Barcelona : Cursus Spaans in Barcelona