Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona École espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.           

         Google Translate
Boeken / Prijzen
Contactinformatie
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78
08011
Barcelona
Spanje
CIF: B63558910

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag, van 09.00 ´s ochtends tot 20.00 ´s avonds
Op zaterdagen, zondagen en feestdagen van 10.00 ´s ochtends tot 18.00 ´s avonds

Vanuit Nederland en België
0034 93 467 85 85
Internationaal:
+34 93 467 85 85

E-mail info@caminobarcelona.com
Bel ons via Skype
Skype Me™!
Test Your Level
Test Your Level of Spanish
Meet the Team!
Camino Barcelona Team
Contact Details
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78, 08011
Barcelona
Spain
CIF: B63558910
+34 93 467 85 85
Email: info@caminobarcelona.com
Facebook Page
Camino Barcelona Spanish Language School's Facebook page
Call us on Skype
Skype Me™!

Standaard studentenwoning


Over de accommodatie

Wil jij samen met studenten in een woning verblijven maar niet in een gastgezin of gedeeld appartement zitten? Dan is de standaard studentenwoning iets voor jou. Als je echter op zoek bent naar accommodatie van een hogere kwaliteit en je verzekerd wilt zijn van een woning in het midden van Barcelona op maar 10 minten lopen van de school, kies dan voor een superieure studentenwoning. In een standaard studentenwoning deel je de woning met Spaanse studenten en soms ook met internationale studenten.

Je kunt kiezen voor een eenpersoons- of tweepersoonskamer (gedeeld). Sommige studentenwoningen hebben ook driepersoonskamers. Een verblijf in een standaard studentenwoning is op basis van logies en ontbijt. Al onze woningen bieden halfpension (ontbijt, plus nog een maaltijd) accommodatie aan. Het is soms mogelijk om logies en ontbijt of volpension (3 maaltijden per dag) ' te hebben. In tegenstelling tot in de gedeelde appartementen is het helaas niet mogelijk om zelf te koken in een standaard studentenwoning.

Onze studentenhuizen in Barcelona liggen allemaal op loopafstand van onze school of op maximaal 20 minuten reizen met het openbaar vervoer.


Locatie: Al onze standaard studentenwoningen liggen op maximaal 20 minuten reizen met het openbaar vervoer van onze school. We hebben ook een studentenwoning op loopafstand van onze school.
Kamer: Er zijn eenpersoons- en tweepersoonskamers beschikbaar.
Maaltijden: Je kunt kiezen uit logies en ontbijt, halfpension (ontbijt en nog een maaltijd) of volpension (3 maaltijden per dag).
Aankomst/vertrek: Studenten komen gewoonlijk op de zondag voor hun cursus aan en vertrekken weer op de zaterdag na hun cursus. Soms is het echter mogelijk om een dag eerder aan te komen of een dag later te vertrekken. Voor extra nachten worden extra kosten gerekend.
Sleutels: Elke student krijgt bij aankomst een eigen sleutel van het studentenhuis.
Borg: De student betaalt bij aankomst een borg van 100 euro. Dit bedrag wordt, op voorwaarde dat er niets is beschadigd, aan het eind van het verblijf weer teruggegeven.
Opmerkingen: (i) In een paar studentenhuizen zijn driepersoonskamers beschikbaar. (ii) Het is voor vrienden of een getrouwd of ongetrouwd stel vaak mogelijk een kamer te delen. (iii) Wij zorgen voor beddengoed maar niet voor handdoeken (iv) Voor handdoeken wordt niet gezorgd, dus neem die zelf mee. (v) Als je tussen 9 juni en 9 september in de studentenwoning verblijft, is hier een extra bijbetaling van 40 euro per week aan verbonden.

Ingang tot de studentenwoning
Ingang tot de studentenwoning

Als je een kamer wilt delen, maar niet met iemand samenreist, dan kun je toch een tweepersoonskamer boeken. Wij plaatsen dan een andere student bij jou in de kamer. De andere student zal natuurlijk van hetzelfde geslacht zijn en kan ook een internationale student zijn of een Spanjaard.

Als je extra nachten wilt blijven of als je de accommodatie wilt delen met iemand die geen cursus aan onze school volgt, neem dan contact met ons op.

Laat het ons weten als je een allergie of andere medische aandoening hebt waarvan je denkt dat wij of de mensen van de studentenwoning, op de hoogte zouden moeten zijn.

Standaard studentenwoning, dakterras
Standaard studentenwoning, dakterras

We controleren regelmatig of onze studenten tevreden zijn met hun accommodatie. Als een student, om welke reden dan ook niet tevreden is, doen we er alles aan om het probleem op te lossen.

Na het lezen van de informatie over de accommodatie in een studentenwoning in Barcelona heb je misschien nog vragen over welke accommodatie het meest geschikt is voor jou.

Wij vinden het erg belangrijk dat je een accommodatie krijgt waar je tevreden mee bent. Neem dus gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Klik op beschikbaarheid controleren om de beschikbaarheid van onze cursussen en accommodatie te controleren.


Camino Barcelona sites:
  Student Residences in Barcelona.
  Residencias de estudiantes
  Residence per studenti
  Studentenwohnungen
  Studentrum i Barcelona.
  Rsidence tudiante Barcelone.
  Residncias de Estudantes em Barcelona.

 Algemene Voorwaarden : Cookies : Privacybeleid : Contact : Sitemap
© 2021 Camino Barcelona 
Spaans leren in Barcelona : Accommodatie in Barcelona : Cursus Spaans in Barcelona