Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona École espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.           

         Google Translate
Boeken / Prijzen
Contactinformatie
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78
08011
Barcelona
Spanje
CIF: B63558910

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag, van 09.00 ´s ochtends tot 20.00 ´s avonds
Op zaterdagen, zondagen en feestdagen van 10.00 ´s ochtends tot 18.00 ´s avonds

Vanuit Nederland en België
0034 93 467 85 85
Internationaal:
+34 93 467 85 85

E-mail info@caminobarcelona.com
Bel ons via Skype
Skype Me™!
Test Your Level
Test Your Level of Spanish
Meet the Team!
Camino Barcelona Team
Contact Details
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78, 08011
Barcelona
Spain
CIF: B63558910
+34 93 467 85 85
Email: info@caminobarcelona.com
Facebook Page
Camino Barcelona Spanish Language School's Facebook page
Call us on Skype
Skype Me™!

Gedeelde studentenappartementen


Over de accommodatie

Veel van onze studenten kiezen voor een gedeeld studentenappartement. Elk appartement heeft een keuken, badkamer, woonkamer en 3 of 4 slaapkamers. De meeste appartementen hebben ook een balkon. Per appartement wonen er over het algemeen 4 tot 6 mensen en dit zijn meestal internationale studenten en Spanjaarden. Als je voor jezelf wilt koken en wilt meemaken hoe het is om een appartement te delen, is een gedeeld studentenappartement de beste keuze voor jou. Een gedeeld appartement biedt je volledige zelfstandigheid en is tegelijkertijd een geweldige manier om mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.

Als je er echter van verzekerd wilt zijn dat jouw appartement maar op 10 minuten loopafstand van de school en in het centrum van Barcelona ligt, kun je het beste kiezen voor een superieur studentenappartement. Deze appartementen met eigen kookgelegenheid zijn tevens van een hogere kwaliteit dan de gewone appartementen met eigen kookgelegenheid.

De appartementen zijn gemeubileerd en volledig uitgerust; er is onder andere een wasmachine en televisie.

Je kunt voor een eenpersoons- of tweepersoonskamer kiezen.

Onze gedeelde studentenappartementen in Barcelona liggen allemaal op loopafstand van de school of op maximaal 20 minuten reizen met het openbaar vervoer.


Locatie: Al onze gedeelde studentenappartementen liggen op maximaal 20 minuten reizen met het openbaar vervoer. Een aantal appartementen ligt op loopafstand van onze school.
Kamer: Er zijn eenpersoons- en tweepersoonskamers.
Maaltijden: Maaltijden zijn niet inbegrepen. Studenten kunnen zelf in het appartement koken.
Aankomst/vertrek: Studenten komen gewoonlijk op de zondag voor hun cursus aan en vertrekken weer op de zaterdag na hun cursus. Soms kun je ook een dag eerder aankomen of een dag later vertrekken. Hier moet je wel extra voor betalen.
Sleutels: Elke student krijgt bij aankomst een eigen sleutel.
Borg: De student betaalt bij aankomst een borg van 150 euro. Dit bedrag wordt, op voorwaarde dat er niets is beschadigd, aan het eind van het verblijf weer teruggegeven.
Opmerkingen: (i) Vrienden, man/vrouw en vriend/vriendin kunnen indien gewenst samen in één studio-appartement verblijven. (ii) Wij zorgen voor beddengoed maar niet voor handdoeken.

Studenten in een gedeeld appartement
Studenten in een gedeeld appartement

Als je een kamer wilt delen, maar niet met iemand samen reist, boek dan een tweepersoonskamer met eigen keuken. Wij plaatsen dan een andere internationale student aan onze school bij jou in de kamer. Deze student zal natuurlijk van hetzelfde geslacht zijn als jij en we proberen er ook voor te zorgen dat jullie dezelfde leeftijd hebben.

Als je extra nachten wilt blijven of als je de accommodatie wilt delen met iemand die geen cursus aan onze school volgt, neem dan contact met ons op.

Laat het ons weten als je een allergie of andere medische aandoening hebt waarvan je denkt dat wij op de hoogte zouden moeten zijn.

Eenpersoonskamer in een gedeeld appartement
Eenpersoonskamer in een gedeeld appartement

We controleren regelmatig of onze studenten tevreden zijn met hun accommodatie. Als een student, om welke reden dan ook niet tevreden is, doen we er alles aan om het probleem op te lossen.

Na het lezen van de informatie over accommodatie in een gedeeld studentenappartement in Barcelona heb je misschien nog vragen over welke accommodatie het meest geschikt is voor jou.

Wij vinden het erg belangrijk dat je een accommodatie krijgt waar je tevreden mee bent. Neem dus gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Klik op beschikbaarheid controleren om de beschikbaarheid van onze cursussen en accommodatie te controleren.


Camino Barcelona sites:
  Shared Student Apartments in Barcelona.
  Apartamentos compartidos por estudiantes
  Appartamenti in condivisione per studenti
  Wohngemeinschaft
  Delade studentlägenheter i Barcelona.
  Colocation en appartement à Barcelone.
  Apartamentos de estudantes partilhados em Barcelona.

Students in the Intensive Spanish Class Students Cultural activity - visiting Parque Guell with Spanish tutor Intensieve les met Anna Our students enjoying wine tasting activity with Pedro on school's roof terraces Our students on their weekend Trip to Cadaques our students visiting Bunker Carmel with Pedro Cooking Paella Class on the sun terraces Our students learning Spanish and enjoying their bicicle trip! Weekend Trip to Sitges Our students dancing Salsa on our school Roof-Terraces Students and the Spanish Teacher Fabian visiting champagneria Our students on their Golodrinas boat trip in Barcelona! Guided evening walk in Barcelona - every Sunday with Spanish Teacher

 Algemene Voorwaarden : Cookies : Privacybeleid : Contact : Sitemap
© 2021 Camino Barcelona 
Spaans leren in Barcelona : Accommodatie in Barcelona : Cursus Spaans in Barcelona