Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona École espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语!           

         Google Translate
Boeken / Prijzen
Contactinformatie
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78
08011
Barcelona
Spanje
CIF: B63558910

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag, van 09.00 ´s ochtends tot 20.00 ´s avonds
Op zaterdagen, zondagen en feestdagen van 10.00 ´s ochtends tot 18.00 ´s avonds

Vanuit Nederland en België
0034 93 467 85 85
Internationaal:
+34 93 467 85 85

E-mail info@caminobarcelona.com
Bel ons via Skype
Skype Me™!
Test Your Level
Test Your Level of Spanish
Meet the Team!
Camino Barcelona Team
Contact Details
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78, 08011
Barcelona
Spain
CIF: B63558910
+34 93 467 85 85
Email: info@caminobarcelona.com
Facebook Page
Camino Barcelona Spanish Language School's Facebook page
Call us on Skype
Skype Me™!

Waarom de Spaanse taalschool Camino Barcelona?

Onze school, die taalcursussen Spaans van de hoogste kwaliteit aanbiedt, ligt in het centrum van Barcelona. Het schoolgebouw is een mooi gebouw met zonnenterrassen en accommodatie op het terrein.

Waarom Spaans leren bij ons?

  • Kwalitatieve cursussen Spaans
  • Volledig gekwalificeerde Spaanstalige docenten
  • Kleine groepsgrootte (max. 10 studenten per klas)
  • De school ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het Plaza Cataluña
  • Airconditioning in het uitzonderlijk goed uitgeruste schoolgebouw
  • Internetcafé met gratis internettoegang
  • School in een schitterend gebouw met zonnenterrassen
  • Persoonlijke aandacht voor elke student
  • Alle accommodatie zijn centraal gelegen
  • Uitgebreid cultureel programma van excursies en activiteiten

Het schoolgebouw

Wij zijn anders dan andere Spaanse taalscholen in Barcelona. Zelfs ons schoolgebouw is anders, met grote, schaduwrijke terassen, die tijdens de pauzes en na de les erg populair is onder studenten!

Onze docenten

Al onze docenten zijn Spaanstalig, hebben een universitaire graad en hebben een speciale opleiding gevolgd om Spaans als vreemde taal te doceren. Onze docenten weten erg goed hoe ze iemand Spaans moeten leren en hoe ze het leren van een taal interessant en leuk moeten maken!

De Spaanse lessen

De lessen worden gehouden in aangename, ruime leslokalen met airconditioning. De lokalen hebben allemaal grote ramen en veel zonlicht, waardoor dit een eerste klas leeromgeving is. Er zijn nooit meer dan 10 studenten per klas, met een gemiddelde van slechts 7.

Internetcafé

De school heeft een groot internetcafé, waar al onze studenten gratis en onbeperkt toegang tot het internet hebben. De school is ook voorzien van WiFi waar de studenten met hun eigen laptop gratis gebruik van kunnen maken.

Cultureel programma

We organiseren een uitgebreid cultureel programma. Niet alleen om onze studenten te helpen met het oefenen van het Spaans dat ze tijdens de les leren, maar ook om ervoor te zorgen dat ze vrienden maken en zichzelf echt vermaken tijdens hun verblijf in Barcelona! Er zijn avondjes uit met docenten, excursies met gids naar bezienswaardigheden in Barcelona, feestjes in de school, Spaanse filmavonden en 's middags zijn er ‘cultuurlessen’ over onderwerpen als 'het hedendaagse Spanje', ‘Spaanse films’ enz.

Ligging

Onze school kon geen betere ligging hebben. De Spaanse lessen van Camino Barcelona vinden plaats op: C/ Comte d’Urgell 78, 08011 Barcelona. We zijn op 10 minuten loopafstand verwijderd van de Plaza Cataluña. De dichtstbijzijnde metrohalte is ´Urgell´ (rode lijn) en bevindt zich aan de overkant van de weg. De tweede halte van de aerobus (dienst van het vliegveld) is ook gewoon aan de overkant van de weg.

De manier waarop we onze studenten benaderen

Jij bent erg belangrijk voor ons. We willen graag dat je Spaans leert, Barcelona ontdekt en echt geniet van de hele ervaring! We behandelen je met respect en je krijgt de persoonlijke aandacht die je verdient. Voordat je met je cursus begint, geven we je graag advies over wat de beste cursus en accommodatie voor jou is. Na aankomst zullen we zorgvuldig jouw niveau vaststellen en we controleren of je tevreden bent met je accommodatie. Tijdens je verblijf bij ons blijven we ervoor zorgen dat je tevreden bent met je Spaanse lessen en accommodatie en dat je echt een geweldige tijd hebt in Barcelona. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit de ervaring van je leven is, zodat je nog een keer naar Barcelona wilt komen en ons bij je vrienden aan kan raden!

Klik voor meer informatie over ons cultureel programma op cultureel programma.

Klik Voor meer informatie over onze accommodatiemogelijkheden op accommodatie in Barcelona. Klik voor meer informatie over onze cursussen op cursussen Spaans in Barcelona.

Leeftijden en nationaliteiten studenten Camino Barcelona 2015

Totaal aantal studenten Camino Barcelona laatste 12 maanden

Students in the Intensive Spanish Class Students Cultural activity - visiting Parque Guell with Spanish tutor Intensieve les met Anna Our students enjoying wine tasting activity with Pedro on school's roof terraces Our students on their weekend Trip to Cadaques our students visiting Bunker Carmel with Pedro Cooking Paella Class on the sun terraces Our students learning Spanish and enjoying their bicicle trip! Weekend Trip to Sitges Our students dancing Salsa on our school Roof-Terraces Students and the Spanish Teacher Fabian visiting champagneria Our students on their Golodrinas boat trip in Barcelona! Guided evening walk in Barcelona - every Sunday with Spanish Teacher

 Algemene Voorwaarden : Cookies : Privacybeleid : Contact : Sitemap
© 2018 Camino Barcelona 
Spaans leren in Barcelona : Accommodatie in Barcelona : Cursus Spaans in Barcelona