Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona École espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语!           

         Google Translate
Boeken / Prijzen
Contactinformatie
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78
08011
Barcelona
Spanje
CIF: B63558910

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag, van 09.00 ´s ochtends tot 20.00 ´s avonds
Op zaterdagen, zondagen en feestdagen van 10.00 ´s ochtends tot 18.00 ´s avonds

Vanuit Nederland en België
0034 93 467 85 85
Internationaal:
+34 93 467 85 85

E-mail info@caminobarcelona.com
Bel ons via Skype
Skype Me™!
Test Your Level
Test Your Level of Spanish
Meet the Team!
Camino Barcelona Team
Contact Details
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78, 08011
Barcelona
Spain
CIF: B63558910
+34 93 467 85 85
Email: info@caminobarcelona.com
Facebook Page
Camino Barcelona Spanish Language School's Facebook page
Call us on Skype
Skype Me™!

Veel van onze Zweedse studenten maken gebruik van de CSN subsidie om hun studie op onze school te kunnen financieren. De voorbereiding van deze CSN doumenten is erg eenvoudig en snel. Alles wat wij nodig hebben is de cursus die u wilt doen met de bijbehorende data, stuur ons daarna de informatie die nodig is om het CSN formulier in te vullen.

Wat is CSN?

CSN is een organisatie die het Zweedse onderwijsstelsel beheert en biedt ondersteuning en beurzen aan de studenten. CSN geeft belangrijke ondersteuning aan Zweedse studenten die verschillende cursussen willen doen.

De financiële ondersteuning uit Zweden kan zijn:

1. Studiebeurs

2. Studiekrediet of -Lening

3. Onderwijssubsidie

Studiebeurs

Een studiebeurs kan worden toegekend aan middelbare scholieren, volwassenenonderwijs (Komvux) of openbare universiteiten. De beurs geeft financiële ondersteuning tot het tweede semester van ieder jaar voor 20 jaar.

Studiekrediet of -lening

Het studiekrediet of de studielening is een subsidie voor de studenten die studeren aan een instituut. De student ontvangt het krediet tot het tweede semester van ieder jaar voor 20 jaar.

Onderwijssubsidie

De onderwijssubsidie is voor een deel een krediet en voor een deel een subsidie dat gebruikt kan worden voor studies aan de publieke universiteit, een school voor volwassenen, een technische school of een particuliere univeristeit. De student kan er voor kiezen om alleen een subsidie te ontvangen of een subsidie en een lening.

Om de subsidie te kunnen ontvangen, moeten de studenten aan bepaalde eisen voldoen. Deze eisen en meer informatie kunt u vinden op; www.csn.se.>

Hoe aanvragen

Voor meer informatie over de studiebeurs, de studielening of de studiesubsidie moet u bellen naar +46771276000, van maandag t/m vrijdag, van 08.00 tot 16.30 uur of stuur een email naar ebrev@csn.se..Houdt er rekening mee dat dit document alleen een globaal overzicht geeft en geen juridische waarde heeft. Voor meer informatie, kijkt u alstublieft op de website van CSN.

Students in the Intensive Spanish Class Students Cultural activity - visiting Parque Guell with Spanish tutor Intensieve les met Anna Our students enjoying wine tasting activity with Pedro on school's roof terraces Our students on their weekend Trip to Cadaques our students visiting Bunker Carmel with Pedro Cooking Paella Class on the sun terraces Our students learning Spanish and enjoying their bicicle trip! Weekend Trip to Sitges Our students dancing Salsa on our school Roof-Terraces Students and the Spanish Teacher Fabian visiting champagneria Our students on their Golodrinas boat trip in Barcelona! Guided evening walk in Barcelona - every Sunday with Spanish Teacher

 Algemene Voorwaarden : Cookies : Privacybeleid : Contact : Sitemap
© 2018 Camino Barcelona 
Spaans leren in Barcelona : Accommodatie in Barcelona : Cursus Spaans in Barcelona