Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona École espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语!           

         Google Translate
Boeken / Prijzen
Contactinformatie
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78
08011
Barcelona
Spanje
CIF: B63558910

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag, van 09.00 ´s ochtends tot 20.00 ´s avonds
Op zaterdagen, zondagen en feestdagen van 10.00 ´s ochtends tot 18.00 ´s avonds

Vanuit Nederland en België
0034 93 467 85 85
Internationaal:
+34 93 467 85 85

E-mail info@caminobarcelona.com
Bel ons via Skype
Skype Me™!
Test Your Level
Test Your Level of Spanish
Meet the Team!
Camino Barcelona Team
Contact Details
Camino Barcelona
Calle Comte d’ Urgell 78, 08011
Barcelona
Spain
CIF: B63558910
+34 93 467 85 85
Email: info@caminobarcelona.com
Facebook Page
Camino Barcelona Spanish Language School's Facebook page
Call us on Skype
Skype Me™!

Accomodatiemogelijkheden

Wij bieden verschillende accomodatiemogelijkheden aan onze studenten aan. Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden die er zijn met gedetaileerde informatie en foto’s van de accomodatie.

- Superieure appartementen op het terrrein

- Gastgezinnen

- Standaard appartementen

- Privéstudios (alleen op geselecteerde data)

Bij een reservering van een accomodatie gaan wij standaard uit van aankomst op zondag en vertrek op zaterdag. Het is bij ons ook mogelijk om tegen bijbetaling extra nachten te boeken.

Superieure appartementen op het terrein

Als je midden in het centrum van de stad wilt verblijven, boek dan een van onze on-site appartementen op het terrein van onze school! Deze appartementen bevinden zich allemaal boven de school, op loopafstand van Las Ramblas en Plaza de Catalunya. Klik hier voor meer meer informatie.

Gastgezinnen

Het is mogelijk om te verblijven bij een van onze zorgvuldig geselecteerde, Spaanse gastgezinnen. Alle gezinnen bevinden zich op niet meer dan 20 minuten loop of reisafstand van de school. Klik hier voor meer meer informatie.

Standaard appartementen

Het is bij ons ook mogelijk om een kamer te boeken in een Standaard appartement. Je deelt deze appartementen met Spanjaarden of andere internationale studenten. Alle Standaard appartementen bevinden zich op niet meer dan 20 minuten loop of reisafstand van de school. Klik hier voor meer meer informatie.

Privéstudios

Deze studios zijn geschikt voor studenten die een luxe accomodatie preferen en geen accomodatie willen delen met andere studenten. Deze privéstudios zijn alleen in bepaalde seizoenen te boeken dus als je interesse hebt in deze accomodatie, neem dan alstublieft contact op met onze receptie om de mogelijkheden te bespreken.


Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijk vragen.

 


Camino Barcelona sites:
  Accommodation in Barcelona
  Alojamiento en Barcelona
  Modalita di alloggio a Barcellona
  Unterkunft in Barcelona
  Boende i Barcelona
  Hébergement à Barcelone.
  Alojamento em Barcelona

Students in the Intensive Spanish Class Students Cultural activity - visiting Parque Guell with Spanish tutor Intensieve les met Anna Our students enjoying wine tasting activity with Pedro on school's roof terraces Our students on their weekend Trip to Cadaques our students visiting Bunker Carmel with Pedro Cooking Paella Class on the sun terraces Our students learning Spanish and enjoying their bicicle trip! Weekend Trip to Sitges Our students dancing Salsa on our school Roof-Terraces Students and the Spanish Teacher Fabian visiting champagneria Our students on their Golodrinas boat trip in Barcelona! Guided evening walk in Barcelona - every Sunday with Spanish Teacher

 Algemene Voorwaarden : Cookies : Privacybeleid : Contact : Sitemap
© 2018 Camino Barcelona 
Spaans leren in Barcelona : Accommodatie in Barcelona : Cursus Spaans in Barcelona